Warning: Undefined array key "HTTP_X_WP_TEMPORARY" in /data/3/f/3fdcc1c7-624e-48bc-aa23-eec84800ad93/skandalwoman.sk/web/wp-config.php on line 69

Warning: Undefined array key "HTTP_X_WP_TEMPORARY" in /data/3/f/3fdcc1c7-624e-48bc-aa23-eec84800ad93/skandalwoman.sk/web/wp-config.php on line 70
Babička odniesla do babyboxu chlapčeka s rozdrvenou hlavičkou! Matku obvinili z vraždy - Škandál ! Woman

Babička odniesla do babyboxu chlapčeka s rozdrvenou hlavičkou! Matku obvinili z vraždy

Krajský súd v Plzni začal opäť diskutovať otrasnú smrť bábätka. Z vraždy novorodenca sa spovedá jeho matka Jana F. (32). Tá vlani skončila na 17 rokov vo väzení. Lenže právoplatný rozsudok tento rok v januári zrušil Najvyšší súd (NS) v Brne a matku mŕtveho dieťaťa pustil z výkonu trestu. Podľa NS chýbali pre odsúdenie presvedčivé dôkazy a nariadil nové prejednanie prípadu.

Jana F. v júli 2017 doma v kúpeľni tajne porodila chlapčeka. “Dieťaťu potom drvila hlavičku a ťažko ho zranila,” uviedla štátna zástupkyňa Vera Brázdová. Janina matka, babička novorodenca, dieťa odviezla do babyboxu, bez toho aby tušila, že má poranený mozog. Novorodenec potom v nemocnici zomrel.

Pupočnú šnúru som neprestrihla
“Dieťaťu som nijako neublížila, nijako som s novorodencom nemanipulovala. Nechala som ho ležať na mieste, potom som odišla a potom prišla mamina. Pupočnú šnúru som nepodviazovala a tiež som ho neumyla, “ uviedla na súde Jana F.

Článok pokračuje na ďalšej strane.

Zdrojblesk