Warning: Undefined array key "HTTP_X_WP_TEMPORARY" in /data/3/f/3fdcc1c7-624e-48bc-aa23-eec84800ad93/skandalwoman.sk/web/wp-config.php on line 69

Warning: Undefined array key "HTTP_X_WP_TEMPORARY" in /data/3/f/3fdcc1c7-624e-48bc-aa23-eec84800ad93/skandalwoman.sk/web/wp-config.php on line 70
Vyrástla do krásy! Agáta Prachařová má v mladšej sestre veľkú konkurenciu - Škandál ! Woman

Vyrástla do krásy! Agáta Prachařová má v mladšej sestre veľkú konkurenciu

Agáta Prachařová (34) je opäť so svojou rodinou v Izraeli. Spoločne s matkou Veronikou Žilkovou (57) a nevlastným otcom Martinom Stropnickým (62) sa vydala na oslavu štrnástich narodenín svojej mladšej sestry Korduly. Tá bola ešte nedávno malým dievčatkom, teraz už ale dospieva, veľmi sa zmenila a Agáte v nej vyrástla veľká konkurencia.

Čas uteká veľmi rýchlo a najviac je to vidieť práve na deťoch. O tom sa nepochybne presvedčila Veronika Žilková, ktorá ešte nedávno vodila svoju dcéru Kordulu Stropnickú na spoločenské akcie za ručičku.

Z malého dievčatka je teraz ako lusknutím prstov dospievajúca slečna, ktorá je s pribúdajúcimi rokmi krajšia a krajšia.

Toho, že sa Kordula z dievčatka postupne mení v malú dámu, si bolo možné všimnúť už pred rokom. Teraz oslávila svoje štrnáste narodeniny a z fotiek, ktorými sa Agáta Prachařová pochválila na Instagrame, je zrejmé, že z nej bude v dospelosti krásna žena. Už teraz by mohla svoje sestre z fleku konkurovať.

Článok pokračuje na ďalšej strane.