Warning: Undefined array key "HTTP_X_WP_TEMPORARY" in /data/3/f/3fdcc1c7-624e-48bc-aa23-eec84800ad93/skandalwoman.sk/web/wp-config.php on line 69

Warning: Undefined array key "HTTP_X_WP_TEMPORARY" in /data/3/f/3fdcc1c7-624e-48bc-aa23-eec84800ad93/skandalwoman.sk/web/wp-config.php on line 70
ŠKANDÁL na Slovensku: Učiteľ robil striptíz žiačkam (14)! VIDEO - Škandál ! Woman

ŠKANDÁL na Slovensku: Učiteľ robil striptíz žiačkam (14)! VIDEO

Škandalózne a nechutné video sa dostalo na internet prostredníctvom mladých žiačok na východe Slovenska. Ich učiteľ informatiky sa totiž pred nimi neváhal vyzliekať a plniť všetky rozkazy študentiek. Po zverejnení kompromitujúceho záznamu dal na škole výpoveď.

Učiteľ informatiky na gymnáziu Cyrila Daxnera vo Vranove nad Topľou sa prostredníctvom webovej kamery odhaľoval pred svojimi žiačkami, ktoré sa na jeho počínaní nesmierne zabávali.

Na videu plní príkazy, ktoré mu dievčatá dávali. V tom čase nevedeli, že ide o učiteľa gymnázia. Keď sa to náhodne dozvedeli, video poslali svojmu kamarátovi. Učitelia sú zo situácie zhrození.

Tridsaťpäťročný pedagóg sa neváhal podriaďovať príkazom násťročných dievčat, pričom musel mať na zreteli, že jeho konanie je výsostne nemorálne. Nahý robil napríklad drepy, v čom ho dievčatá podporovali slovami: „Ešte jeden drep! Teraz si kľakneš pred nás, akože sa hanbíš?”. Muž na slovo pokyny počúval a dokonca smejúce sa školáčky upozornil, že sa „najskôr urobí“.

VIDEO si môžete pozrieť na nasledujúcej strane.